Groepslessen

Body & Mind/ Stress Less
Deze heerlijke les is gericht op ontspanning van lichaam en geest en is wat je nodig hebt als jij stress in je leven ervaart. Yoga, mindfulness, geleide meditaties & visualisaties worden gecombineerd met ontspannende en inzichtgevende oefeningen en opdrachten. Een fijne les om in een veilige setting meer (lichaams) bewustzijn te creëren en je aandacht te trainen op het Hier en Nu.

Kinderyoga
Kinderyoga is een combinatie van yoga en spel. Het gaat niet om de techniek of de prestatie. Het gaat er vooral om dat je jezelf beter leert kennen. In de les wordt afgewisseld met spel, houdingen, muziek, uitdaging, dans, zang, creativiteit, ontspanning en fantasie.  Tijdens yoga werk je aan zelfbewustzijn  en zelfvertrouwen. Je mag zijn wie je bent!

Streetdance
Streetdance is Cool! Op verschillende plaatsen in Noord- Holland geef ik streetdance les aan kinderen tussen de 6 en 14 jaar. Swingende, gezellige lessen, waarin we de leukste choreografieën leren. Die we vervolgens showen aan ouders en belangstellenden bij verschillende optredens en voorstellingen!

Zumba
Trainen terwijl je uit je dak gaat op heerlijke muziek! Salsa, Meregue, Bachata en meerdere latijnse muziekstromen, maar ook Dance, Reggeaton & Hiphop komt voorbij. Echt een afwisselende les die je op je eigen niveau mee kunt doen. Lekker zweten, trainen en makkelijke pasjes! Zumba is voor iedereen! Dus kom meedoen en Join the party!   Kom alvast in de sfeer met de afspeellijst van de les. (Alleen te gebruiken als je spotify hebt.)