Workshopruimte

Naast mijn werkzaamheden voor Gezond & Well verhuur ik het vakantiehuis de Anna Hoeve bij Landelijk Genieten.  In de bijgelegen workshopruimte geef ik les en organiseer leuke evenementen met diverse inspirerende mensen uit de omgeving. Ook wordt deze ruimte verhuurd voor weekend workshops, retraites en groepslessen yoga, meditatie, dans en sport.

Landelijk Genieten ligt midden in het natuurgebied tussen Alkmaar en Hoorn en heeft door de bijzondere geschiedenis een magische energie. ‘De Mijzenpolder’ is geregistreerd als één van de 105 bedevaartsoorden van Nederland. Daarom is het bij uitstek een heerlijke plek om de waan van de dag te vergeten en echt tot rust te komen.

De workshopruimte ligt net als de Anna Hoeve ook aan het water met een prachtig uitzicht. Het is ingericht met rustige kleuren en er hangen traditionele trouwkimono’s uit Japan aan de muur. ‘S avonds wordt het verlicht door diverse kaarsen en sfeerlicht en in de zomer kunnen de deuren lekker open gezet en hoor je de vogels fluiten en het water kabbelen. Kortom een hele fijne ruimte te vertoeven.